DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C

MİGROS’A PLMA’DAN 4 FARKLI KATEGORİDE MÜKEMMELLİK ÖDÜLÜ

MİGROS’A PLMA’DAN 4 FARKLI KATEGORİDE MÜKEMMELLİK ÖDÜLÜ
28.05.2024 15:18
14
A+
A-

Migros, özgün markalar konusunda küresel ölçekte en itibarlı ödül organizasyonlarından biri olarak kabul edilen ve Private Label Manufacturers Association (PLMA) tarafından düzenlenen ‘Uluslararası Özgün Markalar’ yarışmasında 4 farklı kategoride “Mükemmellik Ödülü” kazandı.

 

Migros, Dünya çapında 4000’den fazla üyesi bulunan Private Label Manufacturers Association (PLMA) tarafından düzenlenen ve alanında dünyanın en itibarlı organizasyonlarından biri olarak kabul edilen “Uluslararası Özgün Markalar” yarışmasında 4 kategoride Mükemmellik Ödülü’ne layık görüldü.

 

Toplamda, 79 kategoriyi kapsayacak şekilde 23 ülkenin 72 perakende markasına ait 550’den fazla ürünün yarıştığı ‘Uluslararası Özgün Markalar’ yarışmasında ödül alan ürünler; tadı, tasarımı, yarattığı fayda, fiyat-kalite karşılaştırması ve ambalaj gibi birçok kriterde inceleniyor. MLife Bio Organik Yulaf Ezmesi ile MLife Slim Style Elmalı & Şeftalili, Elmalı & Böğürtlenli, Elmalı & Çilekli Meyve Barı ürünlerinin yanı sıra, Migros Filtre Kahve çeşitleri Kolombiya, Guatemala, Etiyopya, Kenya ve Like Me Collagen Arındırıcı Kil Maskesi, Arındırıcı Kil Maskesi, Propolisli Arındırıcı Kil Maskesi ürünleri bu kapsamda değerlendirilerek ilgili kategorilerde Migros’a ‘Salute to Excellence’ ödülünü kazandırdı.

 

Kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler Migros güvencesiyle müşterilerle buluşuyor

Migros, özgün markalı ürünleriyle müşterinin her türlü ihtiyacını Migros kalitesi ve uygun fiyatlarla karşılıyor. Ürünlerin yüksek kalite standartlarına uygun olmasını sağlamak için düzenli aralıklarla hem tedarikçilerini hem de ürünlerini yüzlerce parametrede test ediyor. Bu doğrultuda Migros, düzenlediği Tüketici Panelleri sayesinde edindiği müşteri yorumlarını, ürünlerini geliştirmek adına bir fırsat olarak görüyor.

 

Özgün markalı ürünlerde temel gıdadan şarküteriye, temizlik ürünlerinden atıştırmalığa, züccaciyeden pet ürünlerine uzanan geniş bir ürün gamına sahip olan Migros’un çeşitli konseptlerle tüketiciye sunduğu özgün markalarından “Chips Coin” cips türleri raflarda yerini alırken “Minies”, bebek ürünleri kategorisinde kalite ve uygun fiyatı bir araya getiriyor. Türkiye’nin en büyük et işleme merkezi olan MİGET’te et konusundaki uzmanlığını aktaran Migros, özgün markası Uzman Kasap ile kıyma, kuşbaşı ve köfte çeşitleri gibi temel et ürünlerinin yanı sıra, dondurulmuş ürünler ile sakatat ürün seçenekleri sunuyor. Migros ayrıca, “Anadolu Lezzetleri” markası altında unutulmaya yüz tutmuş yöresel lezzetleri müşterilerle buluşturmaya odaklanırken, “M Life” serisi ile de sağlıklı yaşam ürünlerini raflarına taşıyor. Patili dostlarımızın ihtiyaçları için “Joker” özgün markasıyla ürünler sunan Migros, “Like Me” markasıyla da kozmetik ve kişisel bakım ihtiyaçlarına yüksek kalite ve uygun fiyatlı ürünlerle cevap veriyor.