DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

Kızılay Maden Suyu Yeni Aromalı Ürünlerini Lezzetseverlerle Buluşturuyor

Kızılay Maden Suyu Yeni Aromalı Ürünlerini  Lezzetseverlerle Buluşturuyor
28.05.2024 12:52
76
A+
A-

Türkiye’nin sevilen içecek markası Kızılay Maden Suyu, aromalı serisindeki yeni ürünlerini lezzetseverlerin beğenisine sunarken, yazın sıcaklığını da Kızılay ferahlığı ile dindirmeyi amaçlıyor. 

Türkiye’nin önde gelen içecek markalarından Kızılay Maden Suyu, maden suyu tutkunları için heyecan verici yeni lezzetler ile geliyor. Kızılay Maden Suyu, karpuz-çilek, ananas-mango, elma, nar ve limon gibi birbirinden lezzetli çeşitlerin bulunduğu aromalı serisine cool lime, berry hibiskus, guava ve nar aromaları içeren yeni ürünlerini de ekliyor. 317 mg/L ile Türkiye’nin en zengin magnezyum oranına sahip Kızılay Erzincan kaynağından üretilen aromalı ürünler, yaz sıcaklarından ve koşuşturmalardan bunalanlara da ferahlık ve zindelik vadediyor.

Kızılay Maden Suyu’nun yenilikçi yaklaşımıyla hazırladığı aromalı ürünleri, doğanın zengin minerallerini ve eşsiz lezzetleri bir araya getiriyor. Koruyucu içermeyen, her biri özenle seçilmiş doğal aromalarla zenginleştirilen ve %100 pancar şekeri ile hazırlanan Kızılay Aromalı ailesi, içenleri doğallık ve lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

Ferahlığın, zindeliğin ve lezzetin kaynağı, Kızılay Aromalı

Lezzetli aromaları ve zengin mineralleri ile ferahlık sunan Kızılay Aromalı, farklı damak zevklerine de hitap ediyor. Limon, mandalina, karpuz-çilek ve elma gibi sevilen meyve aromalarının yanı sıra, guava, karadut-frenk üzümü ve mango-ananas gibi tropik lezzetleri keşfetme imkânı da sunuyor. Misket limonu-nane’den oluşan cool lime ve kırmızı meyveler ve hibiskus’tan oluşan berry hibiskus ise Kızılay Aromalı ürünlerinin en sevilen yeni lezzetleri arasında yerini alıyor.

Koruyucu içermeyen ve %100 pancar şekeri ile üretilen Kızılay Aromalı ürünlerine, tüm marketlerden ve online satış platformlarından ulaşabilirsiniz.