DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C

GALATASARAY İKİNCİ MAÇINDA, GÖZLER ICARDI’DE!

GALATASARAY İKİNCİ MAÇINDA, GÖZLER ICARDI’DE!
14.07.2024 13:38
15
A+
A-

Sezon hazırlıklarına Avusturya’da devam eden Galatasaray, ikinci sınavına çıkıyor. Son şampiyon, 15 Temmuz Pazartesi günü saat 20.30’da Alman temsilcisi Fortuna Düsseldorf ile karşılaşacak. Bu heyecanlı karşılaşma sadece D-Smart 77. kanal Spor Smart’ta ve

D-Smart GO ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

 

RAKİP DÜSSELDORF

 

Sarı-kırmızılılar, Avusturya kampında güç depolamaya devam ediyor. Yeni sezonun ilk hazırlık maçında ev sahibi LASK Linz’e 3-2 mağlup olan Aslanlar, Pazartesi gün yeni bir rakiple mücadele edecek.

Galatasaray, Linz şehrinde Raiffeisen Arena’da oynanacak karşılaşmada, Bundesliga 2 takımlarından Fortuna Düsseldorf karşısına çıkacak.

 

ICARDI OYNAYACAK MI?

 

Son şampiyon; Alman rakibi karşısında Batshuayi, Zaha, Mertens ve Tete gibi yıldızlarıyla galibiyet arayacak. Kampa geç katılan Arjantinli forvet Mauro Icardi’nin müsabakada oynayıp oynamayacağına ise teknik ekip karar verecek.

 

GENÇLER PARLIYOR

 

LASK Linz maçında Galatasaray’ın 2 golünü de atan stoper Metehan Baltacı ve paslarıyla dikkat çeken Yusuf Demir’in yanı sıra; Efe Akman, Jankat Yılmaz, Işık Kaan Arslan, Eyüp Aydın gibi yıldız adayları da Galatasaraylı taraftarların performansını merak ettiği oyuncular arasında.

 

KAMPA ÖZEL YAYINLAR

 

15 Temmuz Pazartesi günü başlayacak mücadele, sadece D-Smart ve D-Smart GO ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı, Aykut Aydın anlatacak, Emre Özcan da yorumlarıyla anlatıma destek verecek. Damla Uğurtürk ve Serhan Türk röportajları, maç önü programında Berke Kosova, Semih Sezerli, Cem Yılmaz ve Emre Özcan değerlendirmeleriyle maçın heyecanını arttıracak. Maçın Ardından programında da Berke Kosova, Cem Yılmaz ve Semih Sezerli, karşılaşmayı D-Smart ve D-Smart GO izleyenler için değerlendirecek.

 

HAZIRLIK MAÇLARINA DEVAM

 

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Düsseldorf maçının ardından 3 karşılaşmaya daha çıkacak. Sarı-kırmızılılar, Trencin, Lecce ve Parma ile karşı karşıya gelecek