DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C

En çok bu ürün fiyatı karşılaştırıldı!

En çok bu ürün fiyatı karşılaştırıldı!
15.07.2024 11:12
13
A+
A-

Online alışveriş rehberi Cimri, 2024’ün ilk yarısını geride bıraktığımız bu günlerde kullanıcılarının en çok karşılaştırılan ürünlerin listesini yayınladı. Yılın ilk 6 ayında 4 milyondan fazla karşılaştırılan cep telefonları listenin ilk sırasında yer aldı. Cep telefonlarını sırasıyla televizyonlar, klimalar, kahve makineleri ve oyun konsolları takip etti.

 

Cimri, yılın ilk yarısında kullanıcılarının en çok karşılaştırdığı ürünleri sıraladı. Listenin ilk sıralarında teknolojik ürünler yer aldıİlk sırada yer alan cep telefonları 4 milyondan fazla karşılaştırılarak diğer ürünlere fark attı.

 

Cep telefonlarını, 1 buçuk milyondan fazla karşılaştırılan televizyonlar, 800 binin üzerinde karılaştırılan klimalar, 500 binin üzerinde kahve makineleri ve 250 binin üzerinde karşılaştırılan oyun konsolları takip etti.

 

Cimri’nin Pazarlama ve Büyümeden Sorumlu GMY’si Mustafa Oral, “Yılın ilk yarısında fiyatlamadaki değişiklikler, tüketicilerin alışveriş alışkanlıklarındaki yaklaşımlarını da ciddi şekilde etkiledi. Artık daha çok sorgulayan ve bu doğrultuda Cimri ile fiyat karşılaştıran, fiyat analizi yaparak alışveriş yapacağı döneme karar veren ve fiyat alarmı özelliği ile fiyat düşüşlerini daha yakından takip eden bir kullanıcı profili oluştuğunu görüyoruz” dedi.