DOLAR
34,1797
EURO
37,0476
ALTIN
2.974,82
BIST
9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Derbinin galibi Fenerbahçe

Derbinin galibi Fenerbahçe
10.12.2023 17:03
62
A+
A-

Trendyol Süperlig 15. haftada Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi sahne aldı. Karşılaşma öncesinde puan cetvelinde Fenerbahçe 37 puanlar 2. sırada yer alırken, Beşiktaş 26 puanla 3. sırada yer alıyordu.

Maça mutlak galibiyet parolası ile başlayan her iki takımda rakibi üzerinde baskı kurmak istedi. Erken gol ile maçta üstünlüğü ele geçirmek istedi. İlk golü deplasmanda oynayan Fenerbahçe kaydetti. D.Tadic asistini iyi değerlendiren E.Dzeko golü buldu.

GOOLLLL DK9 BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE 0-1 (E.Dzeko)

Golden hemen sonra ev sahibi Beşiktaş hızlı toparlandı. Gol atakları ile bir taraftan Fenerbahçe kalesine indi. Bir taraftan da defans oyuncularını geçit vermez bir hale getirdi. Fenerbahçe ise ikinci gol ile Beşiktaşı oyundan düşürmek ve farkı ikiye çıkarmak için oyun düzeni kurdu. Beşiktaş kazandığı penaltıyı gole çevirince maça eşitlik geldi.

GOOLLLL DK24 BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE 1-1 (A.Oxlade-Chamberlain)

Her iki takımın teknik ekibi maçı kendilerine ayrılan bölümden değilde adeta sahanın içinden yönetmeye kalkınca İsmail Kartal Orta Hakem tarafından Sarı Kart ile cezalandırıldı. İlk devrede başka gol olmayınca taraflar soyunma odasına 1-1 lik eşitlikle gittiler.

İLK DEVRE SONUCU BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE 1-1

İkinci devreye daha istekli başlayan öne geçmek isteyen taraf deplasman ekibi Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe birinci golün asistini yapan D.Tadic in kullandığı penaltı ile ikinci kez öne geçti.

GOOLLLL DK63 BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE 1-2 (D.Tadic)

90+2 D.Tadic penaltı için tekrar topun başına geçti. Bu defa Mert Günok gole geçit vermedi. D. Tadic penaltıyı gole çeviremedi. İsmail Yüksek in asisti ile Szymanski Fenerbahçeli taraftara unutulmaz bir maçın son golünü attı.

GOOLLL DK GOOLLLL DK63 BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE 1-3 (Szymanski)