DOLAR
36,6383
EURO
39,8878
ALTIN
3.522,82
BIST
10.840,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
25°C
İstanbul
25°C
Çok Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Yağmurlu
7°C
Salı Kar Yağışlı
7°C

Dubai’nin değil “bizim” çikolatamız

Dubai’nin değil “bizim” çikolatamız
07.03.2025 10:39
14
A+
A-

Türk mutfağının lezzetlerini modern çikolata anlayışıyla harmanlayan Nestlé Damak, Baklava ve Lokum’un ardından geleneksel Antep fıstığı ezmesi tatlısından ilham aldığı yeni ürünü Damak Ezme’yle yenilikçi bir tat sunuyor. 92 yıllık geçmişiyle Antep fıstıklı çikolatanın uzmanı olan marka, Dubai’nin viral çikolatasının karşısına; Bursa’nın, Antalya’nın, Kayseri’nin, Bolu’nun çikolatası mesajıyla çıkıyor ve Damak Ezme’nin “Türkiye’nin Çikolatası” olduğunu vurguluyor.

 

Türkiye’nin en sevilen Antep fıstıklı çikolatası Damak, yepyeni lezzeti ile raflarda yerini aldı. Damak, ilhamını fıstığın en yoğun halinden alan yeni ürünü “Damak Ezme”yi tüketicisine, 20’den fazla şehre özel hazırladığı mesajlarıyla tanıtıyor.

Çikolata ile fıstığın efsanevi aşkı Damak, dolu dolu fıstık içeriğinden aldığı yeşil rengi ve yumuşacık dokusuyla çikolata tüketicisine yepyeni bir yeme deneyimi sunan Damak Ezme için Türkiye’nin farklı illerinde açık hava ve dijital mecralardan tüketicisine sesleniyor ve “Dubai’nin değil, İzmir’in, Bursa’nın, Şırnak’ın çikolatası” diyor.