DOLAR
34,2905
EURO
37,2436
ALTIN
2.988,66
BIST
8.957,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

FIFAe World Cup 2024™ ELEMELERİ BUGÜNDEN İTİBAREN eFootball™’DA BAŞLIYOR!

FIFAe World Cup 2024™ ELEMELERİ BUGÜNDEN İTİBAREN eFootball™’DA BAŞLIYOR!
10.10.2024 16:56
14
A+
A-

eFootball™, yaklaşan “FIFAe Dünya Kupası 2024™”de yer alacak – eFootball™ ile dünyaya meydan okuyun!

 

Windsor, UK – Konami Digital Entertainment B.V. bugün amiral gemisi futbol simülasyonu oyunu eFootball™’un “FIFAe World Cup 2024™”te (FIFAe Dünya Kupası 2024) yer alacağını duyurdu. Oyun içi elemeler bugün başlıyor!

 

FIFAe World Cup 2024™ Hakkında 

FIFA® tarafından düzenlenen resmi bir e-spor turnuvası olan FIFAe World Cup 2024™’te eFootball™ turnuvaları iki kategoride düzenleniyor: Konsol (PS4 ve PS5) ve Mobil.

 

Hem oyun içi elemelerini hem de Ulusal Adaylık Aşaması’nı kazanan oyuncular, bu yıl offline olarak düzenlenecek olan “FIFAe World Cup 2024™”te bir araya gelecek ve Dünya Şampiyonu unvanı için yarışacak.

 

Bu yıl, dünyanın dört bir yanından 18 ülke final turnuvası olan “FIFAe World Cup 2024™”e katılabilecek. Bu 18 ülkeden birinin vatandaşı olmayan oyuncular da oyun içi elemelerin 3. Turuna kadar katılarak ilgili oyun içi ödülleri almaya devam edebilecekler.

 

Turnuva takvimi

Turnuvanın tamamı üç ana bölüme ayrılacak:

 

10-20 Ekim tarihleri arasında üç aşamalı oyun içi elemeler gerçekleştirilecek

28 Ekim- 3 Kasım tarihleri arasında katılan 18 ülkede çeşitli Ulusal Adaylık Aşamaları gerçekleştirilecek.

Son olarak, 2024’ün sonlarına doğru offline olarak düzenlenecek olan ‘FIFAe World Cup 2024™’ün Final turu gerçekleştirilecek.

 

18 ülke yarışıyor

‘FIFAe World Cup 2024™’ beş farklı kıtadan on sekiz ülkeyi bir araya getirecek. Japonya, Tayland, Endonezya, Güney Kore, Hindistan, Malezya ve Suudi Arabistan turnuvanın Asya ayağını oluşturuyor. Avrupa, Fransa, İspanya, Portekiz, Türkiye, Hollanda, Polonya ve İngiltere dahil olmak üzere yedi ülkeyle turnuvaya dahil oluyor. Fas Afrika bayrağını, Kosta Rika Kuzey Amerika bayrağını dalgalandırırken Brezilya ve Arjantin de Güney Amerika’yı temsil edecekler.

 

FIFAe World Cup 2024™ oyun içi elemelerin detayları

‘FIFAe World Cup 2024™’ etabında, oyun içi eleme ve Ulusal Adaylık Aşamaları’nı geçerek kupayı kazanan 18 ülkeden oyuncular bir araya gelecek. Kullanıcılar oyun içi elemeleri tamamladıklarında toplamda 50 eFootball™ coini, 5.000 eFootball™ puanı, 30.000 Exp ve 3 beceri eğitim programı gibi oyun içi ödüller kazanabiliyorlar.

 

 

“eFootball™” Hakkında

“eFootball™”, KONAMI’nin popüler oyun serisi “PES”in yeniden markalaşmış halidir. Bu değişimle birlikte oyuna yeni bir futbol oyun motoru eklendi, oynanış geliştirmeleri eklendi ve oyun tüm uyumlu cihazlarda “oynaması ücretsiz” oldu.

“eFootball™”, dünyanın dört bir yanındaki futbol taraftarları için eğlenceyi ve erişilebilirliği en üst düzeye çıkarmayı amaçlayan, sürekli gelişen bir platformdur.

Kullanıcılar “eFootball™” üzerindeki çeşitli içeriklerin keyfini çıkarabilirler. Rekabetçi olmayan, keyifli bir çevrimdışı deneyim için, kullanıcılar ‘Serbest Maçlar’ (“Exhibition Matches”) bölümünde yer alan otantik futbol kulüplerinin kadrolarını kullanabilirler. Alternatif olarak, oyuna çevrimiçi dahil olup dünya genelinden favori futbolcuları seçerek kendi ‘Rüya Takım’larını (‘Dream Team) oluşturabilirler. Kullanıcılar ayrıca çevrimiçi olarak arkadaşlarıyla birlikte rekabet etme heyecanını ‘Co-Op Mod’unda deneyimleyebilirler.

“eFootball”, “e-Football” ve “eFootball logosu”, Japonya’da ve diğer ülkelerde veya bölgelerde Konami Digital Entertainment Co., Ltd.’nin tescilli ticari markaları veya ticari markalarıdır.