DOLAR
34,2867
EURO
37,2083
ALTIN
2.979,97
BIST
9.054,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

İşte Anneler Günü için fiyatı en çok karşılaştırılan favori ürünler!

İşte Anneler Günü için fiyatı en çok karşılaştırılan favori ürünler!
11.05.2024 11:25
20
A+
A-

Online alışveriş rehberi Cimri, yaklaşan Anneler Günü öncesinde hediye alternatifi olarak ön plana çıkan ürünleri açıkladı. Cimri verilerine göre en favori Anneler Günü hediyesi ‘robot süpürge’ olurken, kullanıcılar sırasıyla en çok bulaşık makinesi, fritöz, kahve makinesi ve blender fiyatlarını karşılaştırdı.

 

Anneler Günü’ne sayılı günler kala Cimri, anneler için planlanan hediyeleri açıkladı. Cimri verilerine göre bir önceki aya oranla robot süpürge fiyat karşılaştırması yüzde 103 arttı. Bulaşık makinesi fiyat karşılaştırması yüzde 94 artış gösterirken, fritözlerin yüzde 76, kahve makinelerinin de yüzde 68 oranında daha fazla fiyatları karşılaştırıldı. Anneler Günü öncesinde blender fiyat karşılaştırmaları da yüzde 61 oranında arttı.

 

Cimri verileri incelendiğinde, Anneler Günü öncesinde daha çok beyaz eşya ve küçük ev ürünlerinin özelliklerinin ve fiyatlarının karşılaştırılması da dikkat çekti.